Για πρώτη φορά στην περιοχή, οι Δήμοι Καβάλας, Δράμας, Παγγαίου, Νέστου, ο Ιατρικός Σύλλογο Καβάλας, ο Ιατρικός Σύλλογο Δράμας και ο σύλλογος ατόμων με νεανικό σακχαρώδη διαβήτη Νομού Καβάλας, συνεργάζονται με την εταιρεία MEDTRUST, για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων: «Ημέρες πρόληψης Διαβήτη». Η εταιρεία θα διαθέσει ένα όχημα ειδικά διαμορφωμένο, ως κινητό εργαστήριο, σε κεντρικά σημεία των πόλεων. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα προβεί σε δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στο κοινό που θα προσέλθει. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα δίνονται σε ειδική φόρμα, ώστε ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να τα προσκομίσει στον θεράποντα ιατρό του.

Η MedTrust A.E. είναι μία οικογενειακή εταιρία με έδρα την Αυστρία, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από εξήντα χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας συσκευές και προϊόντα που δίνουν λύσεις στα άτομα που πάσχουν από το σακχαρώδη διαβήτη. Επειδή η οικονομική κρίση εμποδίζει συμπολίτες να κάνουν προληπτικές εξετάσεις, οι «Ημέρες πρόληψης Διαβήτη» παρέχουν δωρεάν τη δυνατότητα αυτή. Αναλυτικά το πρόγραμμα των μετρήσεων είναι το εξής:

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, πλατεία Καπνεργάτη Καβάλα (08.30-13.00)

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, πλατεία Νικοτσάρα (πιάτσα TAXI) Ελευθερούπολη (08.30-13.00)

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, απέναντι από το Ειρηνοδικείο Χρυσούπολης (08.30-13.00)

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, οδός Πατριάρχου Διονυσίου (δίπλα στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ) Δράμα (08.30-13.00).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.