Ηλεκτρονικά θα υποβάλλονται οι αιτήσεις (πρώτης) εγγραφής στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας

0

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ τάξης των δημοτικών σχολείων, ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στην διαδικασία επιλογής για την Α τάξη Γυμνασίου της σχολικής περιόδου 2022-2023 άρχισαν και θα διαρκέσουν έως και τις 31 Μαΐου 2022. Οι γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να φοιτήσει το παιδί τους στο Μουσικό Σχολείο, πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την καταθέσουν με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: 1) συμπληρώνοντας την αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://tinyurl.com/aitisieggrafis (ενδείκνυται), 2) αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: gymmkav@sch.gr. Το έντυπο της αίτησης και αντίστοιχο ενημερωτικό υλικό, μπορούν οι γονείς και κηδεμόνες να προμηθεύονται από τον ιστότοπο του Μουσικού Σχολείου: http://mousikokavalas.mysch.gr.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, αναφέρει δελτίο Τύπου, οι αιτήσεις θα ήταν προτιμότερο να υποβληθούν ηλεκτρονικά. Ωστόσο, για όποιον αντιμετωπίζει δυσκολία στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, θα υπάρχει δυνατότητα προσέλευσης στο σχολείο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κατόπιν ραντεβού. Για όσους επιλέξουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση, θα τους αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο αριθμός πρωτοκόλλου της. Στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, έπειτα από επιλογή. Για να φοιτήσει ένας μαθητής στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας, πρέπει να λάβει μέρος στην διαδικασία επιλογής των μαθητών της Α τάξης Γυμνασίου, που πραγματοποιείται από αρμόδια επιτροπή που ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για μία απλή διαδικασία και για την συμμετοχή σ’ αυτή δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.