Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, συνάντηση μεταξύ της προϊσταμένης, Σταυρούλας Δαδάκη, της προέδρου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Καβάλας, Κορίνας Χιώτη-Πρασσά, του καλλιτεχνικού διευθυντή, Θοδωρή Γκόνη, του προέδρου του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Καβάλας, Σμάραγδου Κρεμύδα, της γενικής γραμματέως, Πένυς Μαμαλιά και του οργανωτικού γραμματέα, Μένιου Δημογέροντα.

Κύριο θέμα της συνάντησης, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ήταν η συζήτηση της ομόφωνης απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, για την πρόταση τοποθέτησης προσωρινής ράμπας, που θα εξυπηρετεί την ομαλή και ευκολότερη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα, των εμποδιζόμενων, αλλά και των ηλικιωμένων στην ορχήστρα του αρχαίου θεάτρου Φιλίππων, σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, πρόταση για την οποία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον η Στ. Δαδάκη. Η πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., με μεγάλο σεβασμό στις ανάγκες των συμπολιτών και πιστεύοντας ότι ο πολιτισμός και οι τέχνες είναι για όλους, δηλώνει ότι θα προχωρήσει στην άμεση τοποθέτηση της ράμπας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.