Γνωρίζοντας ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης της Δήμητρας Τσανάκα (προφανώς και του Μάκη Παπαδόπουλου, τουλάχιστον), ζήτησε από την πρώτη, να γίνεται προεργασία όταν θα πρόκειται να ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Δεν ξέρουμε τι απάντησε η αποχωρούσα Δήμαρχος κατά τη συνάντηση που είχαν για το θέμα αυτό, αλλά μια τέτοια συνεννόηση μας θυμίζει τις συναντήσεις των ομάδων των παρατάξεων που συνηθίζεται να γίνονται. Αν είναι έτσι, στην ουσία καταργείται το Δημοτικό Συμβούλιο επιπρόσθετα, μετά την τροπολογία της κυβέρνησης και με απόφαση των επικεφαλής των παρατάξεων. Ξέρει ο Δήμαρχος, πως είναι κανόνας να περνάει ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας, αλλά με τον Κλεισθένη, οι ψήφοι της πλειοψηφίας έγιναν ψήφοι μειοψηφίας.

Έτσι, ζήτησε συναίνεση για τα θέματα αυτά, μια και όπως πιστεύει, τα υπόλοιπα θέματα θα τα αντιμετωπίζει με την τροπολογία της κυβέρνησης. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τι του απάντησε η Δήμητρα Τσανάκα και τι θα του απαντήσει σε παρόμοιο αίτημα ο Μάκης Παπαδόπουλος, κατά τη σημερινή συνάντηση που έχουν Μουριάδης και Παπαδόπουλος, στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Εγνατία.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.