Ε.Π.Σ. Καβάλας: Από τη Νέα Καρβάλη άρχισε η κοπή βασιλόπιτας σε κάθε Δήμο του Νομού Καβάλας

0

Από τη Νέα Καρβάλη, την Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2018, άρχισε τις εκδηλώσεις για την κοπή της βασιλόπιτας, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Στην πρώτη εκδήλωση συμμετείχαν παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των σωματείων του Δήμου Καβάλας. Η ιδέα της κοπής βασιλόπιτας σε κάθε Δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, έχει στόχο να φέρει πιο κοντά τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. με τα σωματεία, χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι παράγοντες, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές. Στην πρώτη εκδήλωση, η εκπροσώπηση των σωματείων του Δήμου Καβάλας ήταν σχεδόν καθολική, ενώ πραγματοποιήθηκε και ημερίδα με θέμα τους κανονισμούς του αθλήματος.

Παρευρέθηκαν οι: Θεόδωρος Μαρκόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Χρήστος Γάκης, περιφερειακός σύμβουλος, Αρχέλαος Γρανάς, πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος, πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καβάλας, δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της δημάρχου, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Καβάλας, Χαράλαμπος Κουφατζής και Μάκης Παπαδόπουλος.

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ενώ από τα είκοσι ένα σωματεία του Δήμου Καβάλας «τυχερό» αναδείχτηκε το σωματείο της Ασπίδας Πολυστύλου, στο οποίο δόθηκαν, ως δώρο, πέντε μπάλες ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για την εκδήλωση και ευχήθηκε κάθε επιτυχία. Στους παράγοντες και τα σωματεία ευχήθηκε καλή επιτυχία στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και απηύθυνε κάλεσμα, να εργαστούν όλοι μαζί, για την πρόοδο του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.

Επίσης, η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας τίμησε δύο εξέχουσες προσωπικότητες του τοπικού ποδοσφαίρου, τον Σταμάτη Παπαδάκη και τον Δήμο Φιλιππίδη, οι οποίοι προσέφεραν ως ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες, ενώ συνεχίζουν να βρίσκονται στο χώρο. Η βράβευση ήταν μία συγκινητική στιγμή για τους ίδιους και για τους παρευρισκομένους. Τις απονομές έκαναν: ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας στον Δήμο Φιλιππίδη και ο Π. Πετρόπουλος στον Σταμάτη Παπαδάκη.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ευχαριστεί δημοσίως τους παράγοντες του σωματείου Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, για τη φιλοξενία στους προσκεκλημένους και την οργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστεί: τον πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Νέας Καρβάλης, Νικόλαο Γκίκα, για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου, τους επαγγελματίες Πρόδρομο Ιωσηφίδη, Απόστολο Κεΐσογλου, Δημήτρη Πτερνόπουλο, για την προσφορά της βασιλόπιτας, τα πιτάκια και τα πλούσια γλυκίσματα και εδέσματα, που συνοδεύτηκαν με καφέ και αναψυκτικά.

Τέλος, ο Μ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι, η Ε.Π.Σ. Καβάλας βρίσκεται σε φάση νοικοκυρέματος σε όλους τους τομείς. «Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα κακώς κείμενα και θα ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της Ε.Π.Σ. Καβάλας», δήλωσε. Θα ακολουθήσουν οι εκδηλώσεις στους Δήμους Παγγαίου, Νέστου και Θάσου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.