Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ευχαρίστησε τη δημοτική Αρχή του Δήμου Καβάλας και συγκεκριμένα τον δήμαρχο, Θόδωρο Μουριάδη και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, Κώστα Βακιρτζή, για την πολύτιμη βοήθεια προς την ομάδα κορασίδων (φωτογραφία), προκειμένου να μεταβεί και να αγωνιστεί στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Επίσης, ζήτησε να συνεχιστεί η στήριξη προς την Ακαδημία του συλλόγου και να επιλυθεί το γηπεδικό πρόβλημα. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: «Ο πρόεδρος, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ENERGEAN KAVALA B.C. αισθάνονται τη βαθιά υποχρέωση να σας ευχαριστήσουν για την άμεση συμβολή, για την μεταφορά της ομάδας των κορασίδων στην Αθήνα, όπου έλαβε μέρος στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος μεταξύ των έξι καλυτέρων ομάδων της Ελλάδας!!! Στο εν λόγω πρωτάθλημα, η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ENERGEAN KAVALA B.C. κατέλαβε την 3η θέση. Μία θέση, που εκτός από την αγωνιστική επιβράβευση, έχει και την υλική με την μορφή πριμοδότησης με μόρια, για την εισαγωγή σε Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.

Εκφράζοντας, κύριε δήμαρχε, Θόδωρε Μουριάδη, κύριε αντιδήμαρχε, Κώστα Βακιρτζή, τις ευχαριστίες και των αθλητριών μας και των οικογενειών τους, για την πολύτιμη υλική βοήθεια, ΘΕΛΟΥΜΕ να ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι, θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να σας έχουμε ΑΡΩΓΟΥΣ στο έργο που παράγουμε στην ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ στο χώρο των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ένα έργο που έχει ήδη επιβραβευθεί με την επιλογή μας στις 50 καλύτερες ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ της Ελλάδας!!!

Πιστεύοντας στη συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας, να δείξετε και την ευαισθησία σας για τις γηπεδικές ανάγκες των τμημάτων μας (οι κορασίδες μας έκαναν προπόνηση σε 4 διαφορετικά γήπεδα). Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για ακόμα μία φορά».

Επίσης, η Energean Kavala B.C. ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου καλαθοσφαιριστή, Παναγιώτη Ζαραϊδώνη, ο οποίος αγωνίζεται στην περιφερειακή γραμμή και έχει ύψος 1 μέτρο και 95 εκατοστά. Αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο Le Moyne Dolphins στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Η.Π.Α.), στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και το 2019 στην ομάδα των Μελισσίων Αττικής.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.