Με απόφαση του δημάρχου Νέστου, Σάββα Μιχαηλίδη, εφαρμόζεται η αποκέντρωση του υπηρεσιακού μηχανισμού, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Ο δήμαρχος, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, εξουσιοδότησε τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων να υπογράφουν τα ακόλουθα: α) επικύρωση φωτοαντιγράφων από διάφορα έγγραφα που είτε υπάρχουν στο αρχείο του Δήμου, είτε προσκομίζονται από τους πολίτες και β) θεώρηση του γνησίου της υπογραφής των πολιτών.

Επίσης, ο δήμαρχος θα προεδρεύει στην οικονομική επιτροπή, με αναπληρωτή τον αντιδήμαρχο, Θόδωρο Κουμπίδη. Τακτικά μέλη της επιτροπής ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Μερμελέγκας και Δημήτρης Βλάχος, με αναπληρωτές τους αντιδημάρχους Γιάννη Τερζόπουλο και Κωνσταντίνο Χιώτη. Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είναι τα εξής: Αναστάσιος Νικολαΐδης, Γεώργιος Κιοτζένης (από τον συνδυασμό «Νέα Εποχή»), Ευάγγελος Τσομπανόπουλος, Γεώργιος Γκράνας (από τον συνδυασμό «Πορεία με όραμα») και αναπληρωματικά οι: Αλέξανδρος Πουταχίδης, Αλέξανδρος Γκριτζελάκης (από τον συνδυασμό «Νέα Εποχή»), Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου, Ελένη Χατουτσίδου (από τον συνδυασμό «Πορεία με όραμα»).

Πρόεδρος στην επιτροπή ποιότητας ζωής είναι ο αντιδήμαρχος, Θ. Κουμπίδης, με αναπληρωτή τον αντιδήμαρχο, Δ. Βλάχο. Τακτικά μέλη ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι Τερζόπουλος και Χιώτης, με αναπληρωτές τους αντιδημάρχους Μερμελέγκα και Βλάχο. Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είναι: Αλέξανδρος Γκριτζελάκης, Αλέξανδρος Πουταχίδης (από τον συνδυασμό «Νέα Εποχή»), Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου, Ελένη Χατουτσίδου (από τον συνδυασμό «Πορεία με όραμα»), με αναπληρωματικά τους: Αναστάσιο Νικολαΐδη, Γεώργιος Κιοτζένης (από τον συνδυασμό «Νέα Εποχή»), Ιωάννη Χατζηγερακούδη, Μιχαήλ Αργυράκη (από τον συνδυασμό «Πορεία με Όραμα».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.