Ευχαριστίες στους ψηφοφόρους της από τη «Συμπαράταξη Πολιτών»

0

Η «Συμπαράταξη Πολιτών» ευχαριστεί όλους και όλες που την ψήφισαν:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνδημότες μας που στήριξαν την προσπάθεια μας. Όλους όσοι μας ψήφισαν αλλά και αυτούς που μας άκουσαν, που συνομίλησαν με τα στελέχη μας και τους υποψήφιους της παράταξης μας, πιστεύοντας ότι τα μηνύματα μας πέρασαν σε πολύ περισσότερους.

Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι η δημοτική μας παράταξη θα αξιοποιήσει σε όφελος τους την δύναμη που πήρε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με τους 3 δημοτικούς συμβούλους που εξέλεξε αλλά κυρίως έξω από αυτό. Στους δρόμους, στις πλατείες, στις γειτονιές εκεί που αντιπαρατίθενται οι σκληρές πολιτικές του μνημονίου και του Καλλικράτη με την αγωνία του κόσμου που θέλουμε να εκφράσουμε για επιβίωση, εργασία, αξιοπρεπή ζωή, για μια ανάπτυξη που επίκεντρο θα έχει τον άνθρωπο και την προάσπιση του περιβάλλοντος.

Εμείς αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τους πολίτες ως ελεύθερους ανθρώπους που σκέφτονται και αποφασίζουν ελεύθερα. Το ίδιο ελεύθερα και δημοκρατικά αποφάσισε και η παράταξη μας την στάση της στον δεύτερο γύρω των δημοτικών εκλογών.

Για εμάς με δεδομένη την πολιτική καθώς και τα πρόσωπα που την εκφράζουν, με δεδομένο τον τρόπο που πολιτεύονται και την αντίληψη τους για την τοπική αυτοδιοίκηση κανείς από τους δύο δεν μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το τι θα συμβεί στο δήμο μας όποια παράταξη και αν επιλέξουν οι συνδημότες μας την ερχόμενη Κυριακή. Ταυτισμένοι με τις πολιτικές των κομμάτων εξουσίας (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) των οποίων είναι στελέχη και συνδιαμορφωτές των σκληρών πολιτικών τους, αποφασισμένοι να εφαρμόσουν και να προσαρμόσουν στα πλαίσια του δήμου αυτές τις πολιτικές, το δίλημμα που μας θέτουν δεν είναι ποιός από τους δύο αλλά πόσο δυνατοί είμαστε εμείς να τους αντιμετωπίσουμε.

Με βάση τα παραπάνω και έχοντας εμπιστοσύνη στους ψηφοφόρους μας θεωρώντας ότι έχουν πολιτικό και αυτοδιοικητικό κριτήριο, γνώμη και γνώση δεν επιθυμούμε να υποδείξουμε πως θα εκφραστούν την ερχόμενη Κυριακή, υπάρχουν πολλοί τρόποι άλλωστε…

Έχουμε αποφασίσει να μην συμμετάσχουμε σε συναντήσεις κορυφής, μυστικές ή φανερές, για να μην αξιοποιηθούν από τους επίδοξους συνομιλητές και περιστασιακούς “φίλους” μας, θεωρώντας πως το μόνο που μας εκφράζει είναι η απόφαση της συνέλευσης των μελών και των φίλων της παράταξης μας.


Γραφείο τύπου Συμπαράταξης Πολιτών

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.