Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο του 5ου Οικονομικού Φόρουμ με τίτλο: “Unleashing the Arab-Hellenic Potential”, που θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας, από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, θα συμμετέχει υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ιορδανίας και επιμέλεια του πρέσβη της Ιορδανίας στην Αθήνα, μία αντιπροσωπία σημαντικών Ιορδανών επιχειρηματιών.
Το φόρουμ, πέρα από το στόχο να αποτελέσει πλατφόρμα συγκέντρωσης επιφανών επιχειρηματιών και να προσφέρει μοναδικές δυνατότητες προσέγγισης της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας με τους Άραβες επιχειρηματίες, συμπίπτει με την πρωτοβουλία του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου, για την έκδοση ειδικού Οδηγού «Μεταφοράς τεχνογνωσίας στον αραβικό κόσμο», ελληνικών επιχειρήσεων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μεταφορά της τεχνογνωσίας τους σε αραβικές επιχειρήσεις.
Με τον τρόπο αυτό, οι ελληνικές επιχειρήσεις επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και συνεισφέρουν στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών συνεργασιών με τον αραβικό κόσμο. Τα μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το φόρουμ και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία δικτύωσης και προσωπικών συναντήσεων με Άραβες επιχειρηματίες, σε όλους τους τομείς επιχειρηματικότητας, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο στο τηλεφωνικό νούμερο: 2510222212 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@chamberofkavala.gr.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.