Φαίνεται πως δεν αντέχει την κριτική, η επίδοξη υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, Αρετή Κώτση κι αν είναι έτσι, θα της προτείνουμε να αφήσει τις φιλοδοξίες της για άλλους, και να παραμείνει στα επαγγελματικά και οικογενειακά της καθήκοντά και να αφήσει άλλους για τα δύσκολα. Αν και δεν είδαμε, και δεν ακούσαμε καμιά αρνητική κριτική για την Αρετή Κώτση, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία βγάζει ένα μικρό διάγγελμα και στο τέλος γράφει, για όσους ελάχιστους καταφέρονται εναντίον της, πως ό,τι δεν την σκοτώνει την κάνει πιο δυνατή, δείχνοντας την έντονη δυσαρέσκειά της.

Τεχνηέντως διαδόθηκε, πριν λίγο καιρό ότι τη δέχθηκε ο Κυριάκος στο γραφείο του και η διαρροή αυτή ερμηνεύτηκε ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Καβάλα. Εμείς, δεν έχουμε καμιά αντίρρηση, για την υποψηφιότητά της, αν και δεν ξέρουμε να έχει κάποια πολιτική ή κοινωνική δραστηριότητα, ως τεκμήριο των δυνατοτήτων της, αλλά εν πάση περιπτώσει έχει μόρφωση, έχει καλή εμφάνιση και κανείς δεν ξέρει πόσο καλή μπορεί να αποδειχθεί ότι θα είναι ως βουλευτής… Θα πρέπει όμως, από την αρχή, να συνειδητοποιήσει, ότι εφ’ όσον θα είναι δημόσιο πρόσωπο, θα δέχεται και κριτική, πολλές φορές και κακόπιστη. Αν δεν το αντέχει …στο σπίτι της!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.