Εργατικό Κέντρο Καβάλας μόνο στη σφραγίδα

0

Θα συμφωνήσουμε, με λύπη μας, με τον Αναγνώστη Καραμπατζάκη, μέλος της Γραμματείας Νομού Καβάλας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και του διοικητικού συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας, ότι το Εργατικό Κέντρο είναι ανύπαρκτο.

Αν δεν υπήρχε ο Α. Καραμπατζάκης, να κάνει, που και που, καταγγελίες, ειλικρινά θα είχαμε ξεχάσει πως υπάρχει Εργατικό Κέντρο στην Καβάλα.

Ο πρόεδρος, Χρήστος Χρυσαλίδης, που διαδέχτηκε τον «μονοκράτορα», Παναγιώτη Τιάκα, είναι, δυστυχώς, κατώτερος του πολύ σοβαρού ρόλου που ανέλαβε.

Κάποιοι πίστεψαν, όταν «πήρε το δαχτυλίδι» από τον Π. Τιάκα, ότι το Εργατικό Κέντρο θα ανακάμψει και θα αλλάξει πολιτική.

Το εργατικό κίνημα έχει υποστεί αλλεπάλληλες ήττες, για να μην πούμε πανωλεθρίες, αλλά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας «περί άλλων τυρβάζουν».

Η διοίκηση «σκιά», άραγε, με ποια θέματα ασχολείται; Δεν θα έπρεπε κάθε μήνα, μία φορά τουλάχιστον, να καλεί τα Μέσα Ενημέρωσης, για να προβάλλει τη δράση της;

Πως θα καταφέρει να μαζικοποιήσει, πάλι, το κίνημα που έχει «σκορπίσει στους πέντε ανέμους»; Εφαρμόζοντας, μήπως, τη ρήση: «Η σιωπή είναι χρυσός»;

Έτσι όπως πάμε, με την καλπάζουσα ανεργία δηλαδή, δεν θα έχει νόημα η ύπαρξη των Εργατικών Κέντρων, αφού οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα και στο Νομό Καβάλας θα αποτελούν μειοψηφία.

Πρωταγωνιστικό ρόλο, τότε, θα έχει το γραφείο χορήγησης επιδομάτων ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ.! Ντροπή σας, συνδικαλιστές της συμφοράς.

Η πρόταση της Π.Α.Ε. «Καβάλα» και συγκεκριμένα του Βλάση Τσάκα, για αναδιάρθρωση της Football League, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα, δεν συζητήθηκε καν στη γενική συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Μας κάνει, όμως, αρνητική εντύπωση, ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αν και ήταν παρών στη γενική συνέλευση, δεν έβαλε εκείνος το θέμα προς συζήτηση.

Έτσι, «για την τιμή των όπλων». Για να δείξει τη στήριξή του στην κορυφαία ομάδα του Νομού. Πώς να μας υπολογίζουν, λοιπόν, οι ξένοι, όταν μεταξύ μας δεν είμαστε μονιασμένοι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.