Επιτέλους, ο κύβος ερρίφθη και θα είναι υποψήφιοι ο Γιάννης Πασχαλίδης και ο Γιώργος Καλαντζής

0

Επιτέλους, ο κύβος ερρίφθη και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων. Μέχρι τώρα ήταν γνωστοί οι δύο υποψήφιοι, ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Ειδικός Συνεργάτης του Προέδρου και δημοσιογράφος ο Μακάριος Λαζαρίδης. Η αναγκαιότητα της ποσόστωσης είχε προσδιορίσει και τις δυο γυναίκες υποψήφιες, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Αρετής Κώτση κι αυτές είναι η Βάσω Παπουτσή-Μήττα και η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου. Το πρόβλημα ήταν το ποιοι τελικά θα καταλάβουν τις δυο υπόλοιπες θέσεις αφού οι ενδιαφερόμενοι ήταν πολλοί.

Τελικά, όπως πληροφορούμαστε, έγινε μια σφυγμομέτρηση, και με βάση τα ευρήματα της, κατέλαβαν τις δυο αυτές θέσεις ο Γιώργος Καλαντζής, και ο Γιάννης Πασχαλίδης. Και για τους δυο αυτούς, είχαν διοχετευθεί κακές πληροφορίες στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να βασιστεί, στις μετρήσεις που τους έφεραν πολύ ψηλότερα από τους άλλους διεκδικητές των δυο αυτών θέσεων. Ιδιαίτερα ο Γιάννης Πασχαλίδης, είχε πιεστεί από πάρα πολλούς να κάνει δήλωση απόσυρσης της υποψηφιότητας του, αλλά τελικά δεν λύγισε. Το γεγονός ότι ήταν δεύτερος στις προηγούμενες εκλογές, ξεπερνώντας ακόμη και τον Γιώργο Καλαντζή ήταν ένα στοιχείο, που δεν μπορούσε να ξεπεράσει εύκολα το κονκλάβιο γύρω από τον Πρόεδρο. Ο δε Γιώργος Καλαντζής αποδείχθηκε ότι κρατάει ακόμη πολιτικές δυνάμεις κι έτσι κατάφερε να μπει κι αυτός στην αφετηρία των εκλογών αυτών. Η εφημερίδα μας εύχεται σε όλους καλή επιτυχία!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.