Επιστολή προς την διοίκηση της εταιρείας «Εγνατία Οδός Α.Ε.» απέστειλε την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ζητώντας την ελεύθερη διέλευση των μόνιμων κατοίκων του Δήμου Καβάλας, από τους σταθμούς διοδίων στα Άσπρα Χώματα, ενόψει της επικείμενης λειτουργίας τους. Στην επιστολή αναφέρει τα εξής: «Ενόψει της λειτουργίας, όπως ανακοινώσατε, στις 28/9/2022 των πλευρικών σταθμών διοδίων (κλάδοι 1 και 2) στα Άσπρα Χώματα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, θέλουμε να επιληφθείτε του ζήτηματος που προκύπτει, όσον αφορά το οικονομικό βάρος που θα υφίστανται οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο σταθμό διοδίων από και προς την πόλη της Καβάλας, σε καθημερινή βάση, όπως και οι τοπικοί επιχειρηματίες.

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξεταστεί το θέμα της πρόσβασης από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας τόσο για θέματα υγείας, όσο και για όσους συμπολίτες μας εργάζονται σε αυτό. Αιτούμαστε, άμεσα να ληφθούν υπόψη οι ανωτέρω σημαντικοί λόγοι και να εξεταστούν τα εύλογα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας -η οποία δικαιολογημένα εκφράζει έντονα τις ανησυχίες και τα παράπονά της- ως προς την χρήση του εν λόγω σταθμού διοδίων από τους μόνιμα διαμένοντες στην περιοχή.

Τα οποία αιτήματα συνοψίζονται στην ελεύθερη (και όχι απλώς με έκπτωση) πρόσβαση των δημοτών Καβάλας από και προς την πόλη, καθώς και στο Νοσοκομείο, με την παροχή σε αυτούς της αντίστοιχης κάρτας (free pass). Προσδοκούμε την τάχιστη διευθέτηση των πάγιων και δίκαιων αυτών αιτημάτων, η οποία καθίσταται ακόμα επιτακτικότερη, λόγω των δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.