Οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, απέστειλαν στον διοικητή του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) την ακόλουθη επιστολή:

κ. διοικητά,
Τις τελευταίες ημέρες έχουν δημιουργηθεί αρνητικές εντυπώσεις προς το πρόσωπό σας και κατ’ επέκταση προς τον φορέα στον οποίο σας έχει διορίσει η κυβέρνηση, με τις φερόμενες δηλώσεις σας, όπου προτρέπετε αυτούς που αδυνατούν να καταβάλουν εισφορές, να μεταναστεύσουν οικογενειακώς στη Βουλγαρία. Με νέα δήλωσή σας, ισχυριστήκατε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις σας, που είχαν στόχο να καταδείξουν ότι η ζωηράδα και η ευρηματικότητα των Ελλήνων, δεν πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής.
Οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων της Περιφέρειας, σας καλούν στην Περιφέρεια, για να σας καταδείξουν ότι οι επαγγελματίες της περιοχής που εκπροσωπούμε, εξαντλούν τη ζωηράδα και την ευρηματικότητά τους, στο να ανακαλύπτουν καθημερινώς μεθόδους επιβίωσης των επιχειρήσεων τους. Επίσης, μέσω των θεσμικών τους φορέων, εξαντλούν τη ζωηράδα και την ευρηματικότητά τους σε εμπεριστατωμένες προτάσεις προς τη διοίκηση του Ο.Α.Ε.Ε. για την επιβίωση του ταμείου, για τη διασφάλιση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, για την καλυτέρευση των υπηρεσιών που προσφέρει το ταμείο στους ασφαλισμένους του και την εξάλειψη της νοοτροπίας να αντιμετωπίζονται ως πολίτες β΄ κατηγορίας.
Κλείνοντας, θα ήταν μεγάλη μας χαρά, την εναπομείνασα ζωηράδα και ευρηματικότητα, που όπως λέτε διαθέτουμε, να έχουμε την ευκαιρία να την μεταλαμπαδεύσουμε και σε σας, αφού θεωρούμε ότι κι εσείς στοχεύετε με τις πράξεις σας στην ολοένα και καλύτερη λειτουργία του Ο.Α.Ε.Ε.

Με τιμή
Για την ΟΕΒΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, Βαφειάδης Ανέστης
Για την ΟΕΒΕΣ ΔΡΑΜΑΣ, Μουρμούρης Όθωνας
Για την ΟΕΒΕΣ ΕΒΡΟΥ, Μπέλλας Αθανάσιος
Για την ΟΕΒΕΣ ΞΑΝΘΗΣ, Τσιακίρογλου Μαρία
Για την ΟΕΒΕΣ ΣΕΡΡΩΝ, Κοτσαμπάς Σωτήρης
Για την ΟΕΒΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, Παναγιωτίδης Ιωάννης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.