• Ο Άρης Βέρρος είναι αντίθετος με την επανασύσταση του Καποδιστριακού Δήμου Φιλίππων και γενικότερα με τους μικρούς Δήμους, διότι δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα των δημοτών. Ωστόσο, αν οι κάτοικοι κάνουν δημοψήφισμα κι εκείνος είναι δήμαρχος Καβάλας, θα αποδεχτεί το αποτέλεσμα, εφόσον είναι θετικό για την «ανεξαρτητοποίηση» των Φιλιππισίων.
  • Είστε σίγουροι, καρντάσια Φιλιππίσιοι, ότι ο Άρης θα δεχτεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος; Για να δεχτεί το αποτέλεσμα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα, το οποίο θα προκαλέσει κάποιος. Ποιος είναι αυτός; Όχι οι κάτοικοι σίγουρα. Η κυβέρνηση μήπως; Αν θέλει να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Ο δήμαρχος Καβάλας, δηλαδή ο Άρης, ο οποίος είναι αντίθετος (ιδεολογικά) στους μικρούς Δήμους; Ποιος;
  • Από την άλλη πλευρά, ο Βανζέλ προχώρησε περισσότερο και έβαλε το «σύνορο». «Υπάρχει Δήμος Καβάλας και μετά τον Άγιο Σίλα», δήλωσε. Υπάρχουν, όμως, συνδημότες στους Φιλίππους, Βανζέλ, που λένε ότι ο Δήμος Καβάλας σταματάει στον Άγιο Σίλα.
  • Λέγοντας δημοσίως ότι η περιοχή μετά τον Άγιο Σίλα αφέθηκε στο έλεος του Θεού, αναρωτιέμαι ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετείτε. Εκείνων που θέλουν να παραμείνει ενιαίος (και αδιαίρετος) ο Καλλικρατικός Δήμος Καβάλας, ή εκείνων που αναπολούν τον Καποδιστριακό Δήμο Φιλίππων; Γιατί, κατά την άποψη μου, δεν είναι εύκολο να κάνουν πολιτικό παιχνίδι στον πληθυσμό του αστικού κέντρου.
  • Εσείς, καρντάσια Άρη και Βανζέλ, θέλετε να γίνετε δήμαρχοι Καβάλας, ή δήμαρχοι Φιλίππων; Θέλω, πραγματικά, να δω πόσα «ψάρια» θα πιάσετε, να βάλετε υποψηφιότητα σε ένα νέο Δήμο Φιλίππων, σε σχέση με τον Καλλικρατικό Δήμο Καβάλας. Είναι άλλο πράγμα να ποντάρεις στον πολιτικό λόγο μιλώντας για εγκατάλειψη από τη δημοτική αρχή του Δήμου Καβάλας. Και άλλο πράγμα να απευθύνεσαι προς τους Φιλιππισίους ως υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Φιλίππων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.