Στο πλαίσιο της δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο περιθώριο», που εξελίσσεται σε όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, κλιμάκιο τοπικών στελεχών, αποτελούμενο από τον συντονιστή κοινωνικών υποθέσεων, βουλευτή Νομού Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας, Χαράλαμπο Δράκο και τον υπεύθυνο θεματικού τομέα κοινωνικής πολιτικής της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας, Δημήτριο Κλειτσιώτη, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στην περιοχή. Ειδικότερα θα επισκεφθεί:
– Στις 11:20 τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και Χρόνιων Παθήσεων «Πουλίδειο» Γηροκομείο.
– Στις 12:15 το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κωνστάντειο» Οικοτροφείο.
– Στις 13:15 τον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Καβάλας.
Η συγκεκριμένη πανελλήνια δράση, στοχεύει στην ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης, στην ηθική συμπαράσταση και στην έκφραση ευγνωμοσύνης, για την πολύπλευρη προσφορά τους, καθώς και στην ανάπτυξη συνεργασίας με την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.