Η δομή στήριξης της επιχειρηματικότητας Kick-iT, είναι ο νέος επιχειρηματικός επιταχυντής του Επιμελητηρίου Καβάλας, που έχει στόχο να υποστηρίξει επιχειρηματικές ομάδες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στην ανάπτυξη και υλοποίηση των ιδεών τους στον τομέα της πολιτιστικής και δημιουργικής βιομηχανίας. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2022, με 31 επιχειρηματικές ομάδες και μετρώντας τουλάχιστον 10 ώριμες επιχειρηματικές ιδέες. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 35 ωφελούμενοι, που έλαβαν υποστήριξη από μία ομάδα εξειδικευμένων μεντόρων, συμβούλων ανάπτυξης και επιχειρηματιών.

Η δομή Kick-iT παρέχει 4 διαφορετικές υπηρεσίες: εκπαίδευση γενικής κατάρτισης, εκπαίδευσης εξειδικευμένης κατάρτισης, «1 προς 1» συμβουλευτικές υπηρεσίες και οριζόντιες υπηρεσίες επίλυσης συγκεκριμένων ζητημάτων. Στον πρώτο κύκλο διεξήχθησαν 108 ώρες εκπαίδευσης γενικής κατάρτισης από έμπειρους εκπαιδευτές, 216 ώρες εκπαίδευσης εξειδικευμένης κατάρτισης από ειδικούς διαφόρων κλάδων, παρουσιάστηκαν 10 success stories και διενεργήθηκαν 20 συμμετοχικά εργαστήρια πάνω σε θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, διαχείρισης χρόνου και πόρων, πωλήσεων, αξιολόγησης και χρηματοοικονομικής ανάλυσης. Μερικές από τις θεματικές που αναπτύσσονται και στους δύο κύκλους είναι: branding, digital marketing, λογιστική για επιχειρηματίες, κατοχύρωση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, εύρεση πηγών χρηματοδότησης και διαχείριση πόρων.

Η έναρξη του δεύτερου κύκλου συμβουλευτικής θα γίνει το φθινόπωρο του 2022. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της δομής θα είναι διαθέσιμη από την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση στην κατηγορία του website ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ή στον σύνδεσμο (link): https://forms.gle/L5dgwiUTs2i5H4Qm7. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kavala-kickit.gr, στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στο info@kavala-kickit.gr, τηλεφωνήστε στο 2510 839 667 (09:00-13:00), ή απευθυνθείτε στο ίδιο τηλέφωνο για να κλείσετε ραντεβού για προσωπική ενημέρωση στον χώρο της δομής. Η δομή στεγάζεται στον τρίτο όροφο του κτηρίου επί της οδού Ομονοίας 117 και είναι εξοπλισμένη με όλες τις προδιαγραφές, για την υποστήριξη των επιχειρηματικών ομάδων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.