Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, το διοικητικό συμβούλιο του Ο.Α.Ε.Δ. (Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού) αποφάσισε την πλήρη παράταση κάθε είδους προθεσμιών των προγραμμάτων απασχόλησης και αυτοαπασχόλησης (νέων θέσεων εργασίας, διατήρησης θέσεων εργασίας, νέας επιχειρηματικότητας, προεργασίας, ειδικών προγραμμάτων, κ.λπ.) μέχρι νεωτέρας. Η παράταση είναι καθολική και περιλαμβάνει αιτήσεις υπαγωγής, υποβολή δικαιολογητικών, υποδείξεις, προσλήψεις ωφελουμένων, κ.λπ. Η απόφαση αποσκοπεί στην εξασφάλιση της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των εργοδοτών, επιχειρήσεων, ανέργων και του δημοσίου συμφέροντος.

Για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. μεταβείτε στο http://www.oaed.gr/e-yperesies. Για να βρείτε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ΚΠΑ2 μεταβείτε στο http://www.oaed.gr/email. Για τα τηλέφωνα επικοινωνίας των ΚΠΑ2 μεταβείτε στο http://www.oaed.gr/phonesoaed. Μπορείτε να καλέσετε τον Ο.Α.Ε.Δ. στο 11320 (αστική χρονοχρέωση), Δευτέρα έως και Παρασκευή.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.