Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι, στις 2-4 Μαρτίου 2019 διοργανώνεται η 28η Detrop, διεθνής έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας, η μοναδική πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων (UFI), παράλληλα με την 7η OENOS, διεθνή έκθεση οίνου, από τη Δ.Ε.Θ. HELEXPO, στο διεθνές εκθεσιακό & συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι εκθέσεις απευθύνονται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, brokers, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, καταστήματα ντελικατέσεν και οργανικών προϊόντων, αρτοζαχαροπλαστεία, καφετέριες, Chefs, F&B Managers, sommelier, κάβες κ.λπ. τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Οι εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 500 καλύπτοντας πάνω από 25.000τ.μ. σε εννέα εκθεσιακά κτήρια. Οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 300 και θα προέρχονται από Αίγυπτο, Αμερική, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Ντουμπάι, Ολλανδία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σουηδία και απ’ όλες τις Βαλκανικές χώρες, με τα προκαθορισμένα ραντεβού να ξεπερνάνε τα 5.500. Πολλές και καινοτόμες θα είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια των δύο εκθέσεων, οι οποίες θα καλύπτουν πολλά και επίκαιρα ζητήματα του κλάδου των τροφίμων-ποτών και οίνου, με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια.

Καλούνται οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας που θέλουν να συμμετέχουν, να δηλώσουν τον ενδιαφέρον τους έως και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο ενδιαφέροντος. Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2510222212 και στο info@chamberofkavala.gr.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.