Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (Κ.Κ.Ε.), απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους και στη νεολαία, να βρεθούν στον κινηματογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝ», για να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ για τα 100 έτη του Κ.Κ.Ε., με τίτλο «Ο Δρόμος μας». «Στα 100 λεπτά του έργου, συμπυκνώνεται η ιστορία των 100 χρόνων δράσης του κόμματος, μέσα από ντοκουμέντα, αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό, μαρτυρίες και δραματοποίηση μερικών από τις πιο σημαντικές «στιγμές» της. Οι προβολές θα γίνουν Δευτέρα 3, Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 7:30μ.μ.», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, προσκαλεί όλους τους φίλους και τις φίλες του κόμματος, κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, νέο και νέα, που προβληματίζεται και ανησυχεί για το μέλλον το δικό του και της χώρας, όλους όσοι τα προηγούμενα χρόνια έκαναν επιλογές που δεν ταυτίζονταν, πάντα, με το Κ.Κ.Ε., ωστόσο σήμερα επιδιώκουν ν’ ακούσουν την πολιτική του πρόταση, τις θέσεις και τις εκτιμήσεις του, να συμμετέχουν στην πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9μ.μ. στη φοιτητική λέσχη του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Καβάλα. «Συζητάμε για το σήμερα και για το αύριο, τιμάμε τα 100 χρόνια του Κ.Κ.Ε., γλεντάμε για να υποδεχτούμε σε λίγες μέρες το 2019 των νέων αγώνων και της ισχυροποίησης του Κ.Κ.Ε., που μπορούν να γεννήσουν την πραγματική ελπίδα για τον λαό. Στην πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. Το μουσικό πρόγραμμα θα επιμεληθεί ο Κώστας Λιούμπας με την κομπανία του. Με τραγούδι, φαγητό και καλό κρασί!», αναφέρει το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.