Το έθνικ φεστιβάλ Cosmopolis του Δήμου Καβάλας, ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του στην Ελλάδα, μετά από παύση μερικών ετών επανέρχεται δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Το φετινό Cosmopolis-the Reunion, θα συνεχίσει με τις ίδιες θεματικές ενότητες που συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, έτσι όπως το γνώρισαν οι Καβαλιώτες και οι επισκέπτες στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Οι Cosmoχοροί, οι Cosmoσυναυλίες, οι Cosmoγεύσεις, το Cosmoσινεμά και τα Cosmoδρώμενα, αποτελούν τις βασικές ενότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις. Τελευταία ενότητα θα είναι το ΠαιδοCosmopolis, όπου για μία ακόμα φορά, οι μικροί φίλοι του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο και να συμμετέχουν σε μία σειρά δραστηριοτήτων για παιδιά. Ο ιστοχώρος του φεστιβάλ www.kavala-cosmopolis.com, όπου θα μπορείτε να πληροφορηθείτε αναλυτικά για όλο το περιεχόμενο της φετινής διοργάνωσης, αλλά και για όλες τις προηγούμενες, είναι υπό κατασκευή, ενημερώνεται με όλο το νέο υλικό και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου 2016, η Καβάλα θα φιλοξενήσει στο Cosmopolis-the Reunion σημαντικά έθνικ μουσικά σχήματα, βάζοντας την Καβάλα και την περιφέρεια στο χάρτη της διεθνούς έθνικ μουσικής σκηνής, αλλά και χώρες που τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους στο παρελθόν, ενώ παράλληλα θα δοθεί και το στίγμα για τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν. Το φεστιβάλ αποτελεί μία διοργάνωση του Δήμου Καβάλας και της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Καβάλας, «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 2510831388.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.