Το διήμερο της 25ης και 26ης Ιουλίου 2022 βρέθηκαν στην Καβάλα, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος και ο Ηλίας Κικίλιας, σύμβουλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για θέματα οικονομικής πολιτικής. Σκοπός της επίσκεψης, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, ήταν η επαφή με τοπικές κοινωνικές και εργασιακές ομάδες, καθώς και η ομιλία για θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη, όπως η ακρίβεια και η πορεία της εθνικής οικονομίας.

Την Δευτέρα το απόγευμα έγιναν διαδοχικές συναντήσεις με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, με τους απολυμένους από τα εργοστάσια των Λιπασμάτων και Πετρελαίων. Και στις δύο συναντήσεις αποτυπώθηκαν από τους εκπροσώπους των σωματείων, τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και προτάθηκαν οι τρόποι επίλυσης αυτών, που εισακούστηκαν με ενδιαφέρον. Ακολούθησε η πολιτική εκδήλωση στο καφέ FRIENDS στην παραλία της Καβάλας, την οποία παρακολούθησαν φίλοι και τοπικά στελέχη του κινήματος. Έγινε σαφές, ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για την καταπολέμηση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, όπως το πλαφόν στην λιανική τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας και η μείωση του Φ.Π.Α. σε βασικά προϊόντα.

Την Δευτέρα το απόγευμα έγινε πολιτική εκδήλωση στην παραλία της Καβάλας

Την Τρίτη το πρωί, επίσης, έγινε συνάντηση με εκπροσώπους του γεωργικού κόσμου και γεωργούς από τις πληγείσες, προσφάτως, περιοχές του Δήμου Παγγαίου, με σκοπό την ενημέρωση για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν και την πορεία των αποζημιώσεων.

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Κίνημα Αλλαγής επιστρέφει εκεί που ανήκει! Στον λαό και στους απλούς ανθρώπους! Επιστρέφει σ’ εκείνους από τους οποίους γεννήθηκε κι εκείνους με τους οποίους «μεγάλωσε». Τα μηνύματα που λαμβάνει είναι «άκρως» ενθαρρυντικά και είναι σίγουρο πως θα αποτυπωθούν και στο εκλογικό αποτέλεσμα, όποτε κι αν θελήσει ο κύριος Μητσοτάκης να προκηρύξει τις εκλογές. Ένας νέος αέρας αισιοδοξίας άρχισε να πνέει για την χώρα!», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.