Επίσκεψη στο διοικητή της 20ης ΤΘ Μεραρχίας και προσκυνηματική εκδρομή στον Εχίνο

0

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 το τοπικό συμβούλιο Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Καβάλας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Διοικητήριο της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας (ΧΧΤΘΜ), για να συγχαρεί τον νέο διοικητή, υποστράτηγο Γεώργιο Σταματιάδη, για την επάξια προαγωγή και την ανάληψη των καθηκόντων του. Έγινε συζήτηση επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος σε άριστο κλίμα, ενώ βεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις των εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικών. Ο διοικητής επέδωσε στον πρόεδρο του Παραρτήματος, ταξίαρχο ε.α., Θόδωρο Τζατζάρη, αναμνηστικό της ιστορίας της ΧΧΤΘΜ.

Επίσης, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, οι απόστρατοι αξιωματικοί του ελληνικού στρατού πραγματοποίησαν προσκυνηματική εκδρομή στον Εχίνο και συμμετείχαν στον εορτασμό της μάχης των οχυρών. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και παρέστησαν: ο μητροπολίτης Ξάνθης, κ. Παντελεήμων, ο οποίος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία και στην επιμνημόσυνη δέηση, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, ο υποδιοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, οι δήμαρχοι Ξάνθης και Μύκης, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, οι πρόεδροι των Παραρτημάτων Ενώσεων Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ξάνθης και Καβάλας με πλήθος μελών τους, σχολεία της περιοχής και πολύς κόσμος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.