Επένδυσε στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., Αλέξανδρε Χαντιτάτζι!

0

  • Η αγωνία όλων των αθλητικών σωματείων στην μεταμνημονιακή Ελλάδα, είναι να βρούνε οικονομικά στηρίγματα, για να επιβιώσουν, καταρχάς, αλλά και για να αναπτυχθούν. Το κράτος μείωσε δραστικά τις επιχορηγήσεις στις αθλητικές ομοσπονδίες και τα εθνικά πρωταθλήματα διεξάγονται, κυρίως, με χορηγίες. Στις χαμηλές κατηγορίες, όλες σχεδόν οι δαπάνες βαρύνουν τους παράγοντες και τα μέλη των αθλητικών σωματείων, που είναι στην πλειοψηφία γονείς των αθλητών και των αθλητριών. Με δεδομένη, επίσης, την κατακόρυφη μείωση των εισιτηρίων που κόβονται στα παιχνίδια, η «σανίδα σωτηρίας» για τα αθλητικά σωματεία είναι τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, δηλαδή από την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων. Τα οποία, μάλιστα, δεν είναι σταθερά και σίγουρα κάθε έτος!
  • Κάναμε τον παραπάνω πρόλογο, για να επισημάνουμε πόσο πολύτιμη είναι, για την ανάπτυξη του αθλητισμού, η βοήθεια εύρωστων οικονομικά παραγόντων, όπως ο αλλοδαπός επιχειρηματίας, ο οποίος ενδιαφέρθηκε να εμπλακεί στο μετοχικό σχήμα της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965. Ο επιχειρηματίας κατέθεσε, προσωπικά, την πρότασή του στους μετόχους και ζήτησε να του απαντήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Η απάντηση που έλαβε ήταν, ότι στην παρούσα χρονική φάση, οι μετοχές της Π.Α.Ε. δεν μεταβιβάζονται και ότι η συζήτηση θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.
  • Ο ιρανικής καταγωγής επιχειρηματίας, που έχει τη βάση του στον Καναδά, δήλωσε ότι επιθυμεί να γίνει μέλος της κοινότητας της Καβάλας, να επενδύσει στην περιοχή και να αποτελέσει «λαμπερό σημάδι» στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου του Νομού, του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα».
  • Ο Α.Ο. «Καβάλα», αγαπητέ Αλέξανδρε Χαντιτάτζι, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.). Από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 έως και σήμερα, λειτούργησε και λειτουργεί τμήματα και σε άλλα αθλήματα, όπως ο κλασικός αθλητισμός, οι αθλοπαιδιές (καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση), η πυγμαχία, η επιτραπέζια αντισφαίριση, η ενόργανη γυμναστική και πιο πρόσφατα, τα δυναμικά αθλήματα (καράτε), το ράγκμπι και η καλαθοσφαίριση σε αναπηρικά αμαξίδια.
  • Τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, που είναι η «μήτρα» του συλλόγου, καταβάλλει προσπάθεια, για να κάνει τον Α.Ο.Κ., πάλι, πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα. Εάν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι, ειλικρινά, για την πρόοδο του τοπικού αθλητισμού και επιθυμείς να βοηθήσεις στην αναβάθμιση των υποδομών (έμψυχου δυναμικού και εγκαταστάσεων), σε προτρέπουμε να ενισχύσεις οικονομικά την προσπάθεια του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Πίστεψε μας, η συμβολή σου θα είναι περισσότερο πολύτιμη και θα εκτιμηθεί (δεόντως) από την κοινωνία της Καβάλας.
  • Μόνο στην Ακαδημία πετοσφαίρισης του Α.Ο.Κ. ασχολούνται με τον αθλητισμό τριακόσια, ίσως και περισσότερα, κορίτσια, ενώ η ομάδα γυναικών συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, με στόχο να επιστρέψει στην Α1, όπου αγωνίστηκε στο παρελθόν με επιτυχία. Επίσης, στον κλασικό αθλητισμό γίνεται σοβαρή προσπάθεια ανασυγκρότησης του τμήματος, που κάποτε χάρισε στον Α.Ο.Κ. τον ζηλευτό τίτλο του κορυφαίου επαρχιακού συλλόγου στην Ελλάδα. Η ομάδα καλαθοσφαίρισης σε αναπηρικά αμαξίδια διεκδικεί, με πολλές αξιώσεις, την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία, ενώ συμμετείχε στο final four του κυπέλλου Ελλάδας (η μοναδική από την Α2 εθνική κατηγορία).
  • Η ομάδα ράγμπι διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, διεθνές τουρνουά στην πόλη, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Στα δυναμικά αθλήματα, οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ επαναλειτούργησε το τμήμα καλαθοσφαίρισης, που έχει πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Σε καλούμε να κάνεις μία συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, για να ενημερωθείς και να συζητήσετε για μία πιθανή συνεργασία. Θα χαρούμε πολύ να υπάρξει συμφωνία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.