Ο συνδυασμός «Ενωτική Κίνηση Εμπόρων» απέστειλε το ακόλουθο ευχαριστήριο δελτίο Τύπου: «Οι εκλογές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2019, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ήταν διαφορετικές. Είχαν έναν και μόνο νικητή, τους εμπόρους της πόλης μας. Και είχαν μία και μόνη επιτυχία, την αθρόα συμμετοχή των συναδέλφων στην εκλογική διαδικασία, για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια.

Για το λόγο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά έναν προς έναν, όλους όσοι ήρθαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Μας δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και μας μεταφέρουν την μεγάλη ευθύνη, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τις δικές τους και των καιρών.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ζητούμε να παραμείνετε στην πρώτη γραμμή, να συνεχίσετε να συμμετέχετε στις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας, να δίνετε το «παρών» στις γενικές συνελεύσεις. Να ζητάτε, να απαιτείτε. Να μας πιέζετε να γινόμαστε καλύτεροι και να εξυπηρετούμε καλύτερα τα συμφέροντά σας. Να επιβεβαιώνετε καθημερινά το μήνυμα των εκλογών. Πως οι έμποροι της πόλης, είναι εδώ, συμμετέχουν και δεν θα αφήσουν τις τύχες τους στα χέρια κανενός άλλου. Στόχος μας είναι, να φανούμε χρήσιμοι και υποχρέωση μας είναι, να διατηρήσουμε ανάμεσα μας συνεχή και ειλικρινή διάλογο. Σας ευχαριστούμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.