Εντυπωσιάζουν τα εκθέματα των μαθητών των ΕΠΑ.Λ. του Νομού Καβάλας

0

Κάθε χρόνο και πιο εντυπωσιακή είναι η έκθεση δευτεροβάθμιας τεχνολογικής εκπαίδευσης, στην οποία συμμετέχουν σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Η φετινή διοργάνωση φιλοξενείται, πάλι, στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου και είναι πιο οργανωμένη.

Τα σχολεία εκθέτουν τις δημιουργίες τους σε περίπτερα και σε ενότητες. Από την πόλη της Καβάλας συμμετέχουν: Το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο, το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο και το 4ο Επαγγελματικό Λύκειο, ενώ από τους Δήμους Παγγαίου και Νέστου, αντίστοιχα, το ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης και το ΕΠΑ.Λ. Χρυσούπολης.

Στόχος της έκθεσης είναι να προβληθεί η τεχνολογική εκπαίδευση και να αναδειχθεί η δουλειά που γίνεται στους ακόλουθους τομείς των ΕΠΑ.Λ.: Μηχανολογίας-Οχημάτων, Ηλεκτρολογίας-Ηλεκτρονικής, Δομικών Έργων-Πληροφορικής, Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών, Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 και θα λειτουργεί 9π.μ.-1μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Εργαστηριακό Κέντρο Καβάλας. Ευχόμαστε η έκθεση αυτή να γίνει θεσμός και διευρυνθεί, αποκτώντας περιφερειακό και γιατί όχι, πανελλήνιο χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.