«Σε σημείο αναφοράς της φετινής Philoxenia, αναδείχτηκε το περίπτερο του Δήμου Καβάλας, το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, καθώς και τα κολακευτικά σχόλια των διοργανωτών, αλλά και των εκθετών της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης της χώρας. Το συνολικού εμβαδού 40τ.μ. εντυπωσιακό περίπτερο του Δήμου, παρουσίαζε διακριτά τις τρεις βασικές θεματικές ενότητες του τουριστικού μας προϊόντος και συγκεκριμένα, τον τουρισμό διακοπών, τον πολιτιστικό και τον γαστρονομικό τουρισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη, να προσεγγίσει ξεχωριστά την κάθε ενότητα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση του Δήμου ως ιδανικού προορισμού 365 days (ημέρες), μέσα από την ανάδειξη της δράσης Kavala Tales of Taste και του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής, με «αιχμή του δόρατος» τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα: Cosmopolis, φεστιβάλ Φιλίππων και Kavala Air Sea Show», αναφέρει το δελτίο Τύπου που εστάλη από τη «Δημωφέλεια», για τη συμμετοχή του Δήμου Καβάλας στην τουριστική έκθεση Philoxenia και συνεχίζει: «Η αποστολή, η οποία αποτελούνταν από την πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου και τρεις υπηρεσιακούς παράγοντες της επιχείρησης, πλαισιώνονταν, για πρώτη φορά, από τετραμελή ομάδα του Kavala Air Sea Show με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γεωργιάδη, το έργο της οποίας επικουρούσε, με την καθημερινή του παρουσία στο περίπτερο, ο γνωστός παρουσιαστής, Γιάννης Σερβετάς.
Η Αν. Ιωσηφίδου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την υπουργό τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, με την οποία ανανέωσε το ραντεβού στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες, καθώς και με τον γενικό γραμματέα τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης, Γιώργο Τζιάλλα, με τον οποίο συμφώνησαν στην από κοινού ενθάρρυνση της συνέργειας των λιμενικών φορέων Θεσσαλονίκης-Καβάλας, για την προώθηση και επανάκαμψη του τουρισμού κρουαζιέρας. Επίσης, η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» πραγματοποίησε πλήθος επαφών με τουριστικούς πράκτορες και διαμορφωτές κοινής γνώμης τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού (Ρωσία, Ισπανία, Γερμανία, Ελβετία κ.ά.) στη διάρκεια προγραμματισμένων συναντήσεων (B2B) και συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο με θέμα τον τουρισμό 55+, καθώς και στην ημερίδα του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών, όπου παρουσιάστηκαν και οι εξελίξεις στα θέματα που αφορούν το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.