Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», η αποπεράτωση του καινούργιου Δημαρχείου Θάσου

0

Με απόφαση του υπουργού εσωτερικών, εντάχθηκε το έργο του Δήμου Θάσου «Αποπεράτωση Δημαρχιακού Καταστήματος» στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με ποσό χρηματοδότησης 3.428.288,74€. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, αντικείμενο του έργου είναι η αποπεράτωση του Δημαρχιακού μεγάρου, για τη στέγαση των Υπηρεσιών του Δήμου και την εξυπηρέτηση των δημοτών, επιλύοντας τη σημερινή κατακερματισμένη στέγαση αυτών και παρέχοντας στους πολίτες και τους εργαζόμενους, ένα σύγχρονο κτίριο με σεβασμό στο περιβάλλον και στα άτομα με αναπηρίες.

Ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, δήλωσε τα εξής: «Ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής, πέραν των ευχών που δέχομαι από φίλους, δέχθηκα, ως δήμαρχος Θάσου κι ένα ξεχωριστό δώρο, προς όφελος όλων των δημοτών. Την ένταξη του έργου της αποπεράτωσης του Δημαρχιακού Καταστήματος στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ένα Δημαρχιακό μέγαρο αντάξιο της Θάσου αποτέλεσε διαχρονικό όραμα για τις διοικήσεις και τους κατοίκους. Αποτέλεσε προεκλογική μας δέσμευση και εργαστήκαμε σθεναρά με μεθοδικότητα προς την κατεύθυνση αυτή, παρά τις δύσκολες συγκυρίες.

Η σημερινή διοίκηση εργάζεται καθημερινά με τις Υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να βελτιώσει τη σχέση του Δήμου με τους δημότες. Η ολοκλήρωση και η λειτουργία ενός σύγχρονου Δημαρχιακού μεγάρου, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αγαστής συνεργασίας διοίκησης και υπαλλήλων. Ευχαριστώ από καρδιάς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου εσωτερικών, τον υπουργό, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον καταγόμενο από τη Θάσο υφυπουργό, Θεόδωρο Λιβάνιο, τον υπουργό εθνικής άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, για τη διαρκή στήριξη, τους βουλευτές Νέας Δημοκρατίας Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη και Ιωάννη Πασχαλίδη, καθώς και όλους όσοι εισάκουσαν τις προτάσεις μας, ενδιαφέρθηκαν και εργάστηκαν για την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την αγαπημένη μας Θάσο».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.