Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, με θέμα την πρόοδο της προετοιμασίας για την εφαρμογή του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Σ.Β.Α.Α.) του Δήμου Καβάλας. Στη σύσκεψη προήδρευσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημοσθένης Τουλκίδης και συμμετείχαν οι: Μπάμπης Παπαδόπουλος (προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού), Ευστράτιος Μαρουλάς (γενικός διευθυντής της κοινωφελούς επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»), Μάρκος Δέμπας (πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας), Ζαφείρης Μυστακίδης (πρόεδρος του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας), στελέχη των εταίρων του προγράμματος και εκπρόσωποι του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Α.Ε. και της Πανελλήνιας Ένωσης Συλλόγων Ατόμων με Αναπηρίες.

Στη συζήτηση, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, έγινε ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων για την πρόοδο των τεχνικών δελτίων, που έχει υποχρέωση να εκπονήσει ο κάθε εταίρος, με στόχο να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση των έργων που θα κατασκευαστούν με τη χρηματοδότηση του προγράμματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.