Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης πραγματοποίησε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της δημόσιας υγείας στην περιοχή του Νέστου. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου: «Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο βουλευτής Νομού Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του πρόεδρου της Ν.Δ., ο γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέστου, Κώστας Χιώτης και τα μέλη: Στάθης Παπαδόπουλος, Αθανάσιος Κυριακού, Μαρία Κεϊσίδου. Το κλιμάκιο υποδέχθηκε η διευθύντρια του Κ.Υ. Χρυσούπολης, Στέλλα Αργυριάδου, η οποία έκανε την ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχει η συγκεκριμένη δομή στους κατοίκους του Νέστου.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας άκουσε τα προβλήματα στις υποδομές και στο ανθρώπινο δυναμικό, κατέγραψε τις αδυναμίες σε τοπικό επίπεδο. Οι δομές υγείας στην επαρχία Νέστου χρειάζονται τη στήριξη του κράτους, προκειμένου να προσφέρουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέστου στηρίζει το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κ.Υ. Χρυσούπολης και θα συνεχίσει τις επαφές, προκειμένου στα προβλήματα-προτάσεις που συζητήθηκαν, να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.