Εμφανίστηκε ο Γιώργος Καλαντζής για να υποστηρίξει τη διοίκηση της ΒΦΛ σε βάρος των εργαζομένων

0

Βρε καλώς τον. Που ήσουν βρε Γιώργο Καλαντζή κρυμμένος τόσο καιρό; Κοντέψαμε να σε ξεχάσουμε. Καλά, δεν βγήκες βουλευτής, σε πέρασε και ο Πασχαλίδης κι έχεις ένα δίκιο να είσαι απογοητευμένος. Αλλά δεν κάνει έτσι ο κόσμος. Καταλαβαίνουμε ότι είσαι σε δύσκολη θέση τώρα που αρχηγός έγινε ο Μητσοτάκης, αλλά τι να γίνει; Έχει η ζωή γυρίσματα. Έμαθες φανταζόμαστε εκεί στην Αθήνα ότι εδώ, στην Καβάλα, γίνεται το έλα να δεις στην ΒΦΛ του κολλητού σου. Αυτού που παίρνει και πρώην βουλευτές και υπουργούς στην δούλεψή του ως αργόμισθους.

Όλα τα μέσα ενημέρωσης γράφουν για τον «δικό» σου, και τον τρόπο με τον οποίο σε συνεργασία με την μέχρι τώρα διοίκηση του Σωματείου αποφάσισαν να φτωχοποιήσουν τους εργαζόμενους, την ώρα που η βιομηχανία πάει μια χαρά. Αυξάνει την παραγωγή και την στέλνει όλη στο εξωτερικό ο αφιλότιμος γιατί εκεί έχει μεγαλύτερες οικονομισιές. Και δεν του φτάνουν αυτά, θέλει μερτικό και από τους μισθούς των εργαζόμενων. Και καλά κάνει, αφού έχουμε μια κυβέρνηση που υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει τον νόμο που εσείς κάνατε για να μπορούν αυτού του είδους οι εργοδότες να κάνουν ότι θέλουν και λογαριασμό να μην δίνουν, αλλά όταν ήρθε κι αυτή στην εξουσία την έπιασε αλτσχάιμερ.

Και ευτυχώς ήρθες εσύ με την ανακοίνωσή σου να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. «Σήμερα, λες, σ’ αυτή τη χρονική στιγμή, δύσκολη για τη Βιομηχανία, υποχρέωση των πολιτικών της Καβάλας είναι να παραμείνει σε λειτουργία το εργοστάσιο, να μη χάσει τη δουλειά του ούτε ένας εργαζόμενος και να προσληφθούν κι άλλοι»… Να ερμηνεύσουμε τη δήλωσή σου; «Η Βιομηχανία βρίσκεται σε δύσκολη χρονικά στιγμή». Μπαααα! Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση δηλαδή; Και γιατί δεν μας δίνει σε νούμερα την δύσκολη οικονομική κατάσταση των εταιρειών που δημιούργησε για να τους περάσει την ΒΦΛ από την ELFE;;; Να πούμε, ναι φτωχός ο Λαυρεντιάδης, βάλτε πάλι ένα χεράκι βρε άσπλαχνοι εργαζόμενοι…

Και πως μας φαίνεται ότι η παραγωγή αυξήθηκε, οι τζίροι και τα κέρδη της μεγάλωσαν; Και το ζήτημα, νομίζεις, που προκύπτει είναι να μην χάσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι; Να δεχθούν λες δηλαδή, και να υποκύψουν στις επιθυμίες της διοίκησης, για να μην χάσουν την δεκατετράμηνη σύμβαση και τα 600 ευρώ μηνιαίο μισθό; Καταλάβαμε. Τα συμφέροντα του Λαυρεντιάδη σε ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο από τα συμφέροντα αυτών, των εργαζομένων, που τόσα χρόνια μονοκούκι σε ψήφιζαν …τα κορόιδα!!! Αααα Κι αν έρθεις στην Καβάλα, μην περάσεις για καλημέρες από την ΒΦΛ… Σου την έχουν στημένη!!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.