Στο πλαίσιο ανάληψης πρωτοβουλίας από την Ελληνική Αστυνομία, για την μείωση της γραφειοκρατίας και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, άρχισε η λειτουργία ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail) και τηλεφωνικής γραμμής επαφής και εξυπηρέτησης του πολίτη στις έξι Διευθύνσεις  Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Η γραμμή, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετούνται άμεσα, είτε με παραπομπή στις αρμόδιες Υπηρεσίες, είτε με παροχή γενικών πληροφοριών που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία τους. Τα αιτήματα των πολιτών εξετάζονται και προωθούνται σε αρμόδια Υπηρεσία, με σκοπό τη διεκπεραίωσή τους, κοινοποιώντας στον αποστολέα το αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής.

Οι  τηλεφωνικές γραμμές επαφής και εξυπηρέτησης λειτουργούν καθημερινά, κατά τις ώρες 08:00-18:00. Στον πίνακα μπορείτε να αναζητήσετε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (e-mail) και τις τηλεφωνικές γραμμές, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, όπου θα υποβάλλονται τα αιτήματα:

ΥπηρεσίαEmailΤηλέφωνο
Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδαςadorestiadas@astynomia.gr25520-22100
Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούποληςadalexandroupolis@hellenicpolice.gr25510-66100
Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπηςadrodopis@hellenicpolice.gr25310-22100
Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθηςadxanthis@hellenicpolice.gr25410-84143
Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλαςadkavalas@hellenicpolice.gr2510-622200
Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμαςaddramas@astynomia.gr25210-60000

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.