Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο Καβάλας αποφάσισε να διεκδικήσει τον χαρακτηρισμό του σε περιφερειακό, με τροποποίηση του οργανισμού και αύξηση των οργανικών κλινών. «Η λειτουργία του νοσοκομείου Καβάλας, σήμερα, είναι στο μεγαλύτερο μέρος περιφερειακού χαρακτήρα. Κλινικές όπως η Νευροχειρουργική, η Ρευματολογική, η Νευρολογική, η Ογκολογική, οι Πνευμονολογικές, ο μαγνητικός τομογράφος κ.ά., δέχονται και εξυπηρετούν πολίτες απ’ όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο νέος υγειονομικός χάρτης καταρτίζεται. Η τροποποίηση του οργανογράμματος του νοσοκομείου είναι προ των πυλών. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει η διαβούλευση στην οποία σας καλούμε να προσέλθετε και να μεταφέρετε το αίτημα χαρακτηρισμού του νοσοκομείου Καβάλας σε περιφερειακό νοσοκομείο, μεταφέροντας τα πραγματικά δεδομένα για την ήδη περιφερειακή του λειτουργία.

Μπροστά στην υποβάθμιση, την απαξίωση και την μιζέρια που βιώνουμε γύρω μας, επιλέγουμε να αγωνιστούμε για την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας. Στον αγώνα αυτό, θέλουμε όλους τους πολίτες, φορείς, συλλόγους, Μέσα Ενημέρωσης, εκπροσώπους του Κοινοβουλίου και της αυτοδιοίκησης, πολιτικά κόμματα, αρωγούς, συνοδοιπόρους και συναγωνιστές, να υιοθετήσουν το αίτημα και να διεκδικήσουν, από τη θέση που κατέχουν, τον χαρακτηρισμό του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας σε περιφερειακό νοσοκομείο», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.