Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας σύσκεψη, μεταξύ στελεχών της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», υπαλλήλων των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Δράμας και των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων Καβάλας και Νέστου. Παραβρέθηκαν, επίσης, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Αναστάσιος Παράσχου, ο προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας, Βασίλειος Πιτσινίγγος και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Νέστου, Κώστας Χιώτης.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι, έγινε μία διεξοδική συζήτηση για την πρόοδο των έργων που διαχειρίζεται η «Εγνατία Οδός Α.Ε.», όπως ο κάθετος οδικός άξονας Καβάλας-Δράμας, η περιμετρική οδός Καβάλας, η γέφυρα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, η μετατροπή του ημι-κόμβου της Πέρνης σε ανισόπεδο κόμβο και η διαπλάτυνση του οδοστρώματος στον δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση τεχνικής φύσεως, όπου τέθηκαν, αναλυτικά, τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση των μελετών, ώστε στη συνέχεια να δημοπρατηθούν τα οδικά έργα, που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή, τουριστική και οικονομική αναβάθμιση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.