“Εκπρόθεσμη και ανέξοδη αγωνιστικότητα του Κ. Σιμιτσή”

0

"Είμαστε πραγματικά έκπληκτοι από τον αγωνιστικό οίστρο που έχει καταλάβει, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, τους συγγραφείς των εντύπων του κ. δημάρχου". Αυτό μεταξύ άλλων αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού "Ο τόπος της ζωής μας" του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας Μάκη Παπαδόπουλο, ενώ συνεχίζει:

Διαβάζουμε:

«Διεκδικούμε ότι μας ανήκει, δεν χαρίζουμε τίποτα!» και

«Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, κερδίζουμε τη μία μετά την άλλη μάχη για την Καβάλα. Γνωρίζουμε πώς να το κάνουμε με αποτελεσματικότητα, χωρίς να διστάζουμε να συγκρουστούμε όταν όλα τα άλλα μέσα έχουν εξαντληθεί. Το αποδείξαμε σε κάθε πρόκληση!».

Πώς το αποδείξατε κε Δήμαρχε;

– Μήπως με ανακαταλήψεις, αναρτήσεις πανό στο κάτω νοσοκομείο και 20λεπτες συναντήσεις αβροφροσύνης με τον υπουργό;

– Μήπως με την πολύχρονη αδράνεια, όπως με τους φακέλους ΟΥΝΕΣΚΟ και ΔΕΠΟΣ, με τα παλιά δικαστήρια, τα στρατόπεδα κ.λπ;

– Μήπως με τους τρεις άγονους διαγωνισμούς για το Διόνυσο;

– Ή μήπως με την εγκατάλειψη δεκάδων στρεμμάτων στον Αρχαιολογικό Χώρο Φιλίππων, προς όφελος του υπουργείου Πολιτισμού;

Λίγο αργά θυμηθήκατε την Ιχθυόσκαλα, τα λιμάνια, τους αντισταθμιστικούς φόρους, τα κοινόχρηστα χωράφια και τα αδιάθετα οικόπεδα και σπίτια.

Μαζί με όλα αυτά, οφείλουμε να σας θυμίσουμε τουλάχιστον:

Την περιοχή Εσκή Καπού, το παλιό αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα και ιδιαίτερα τις καπναποθήκες (Καβάλας, Αμυγδαλεώνα, Καπναποθήκη ΙΚΑ), οι οποίες αποτελούν ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη μας.

Τα αναξιοποίητα ακίνητα και κτήρια του τόπου μας είναι ένας τεράστιος πλούτος. Η μεθοδευμένη αξιοποίησή τους θα αλλάξει την εικόνα του δήμου μας.

Μάλιστα, όσο ταχύτερα αυτή προχωρήσει, τόσο λιγότερο κινδυνεύουν από τις διαθέσεις και τις ορέξεις του ΤΑΙΠΕΔ.

Εμείς την θεωρούμε επείγουσα προτεραιότητα, την οποία θα προωθήσουμε με ενίσχυση των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου, με τη δημιουργία πλήρους φακέλου για κάθε περίπτωση, με την κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων φορέων, των ιδιωτών και της κοινωνίας του δήμου μας.

Εμείς πράγματι δεν πρόκειται τίποτα να χαρίσουμε. Εσείς χαρίσατε χρόνια χρόνου απαξίωσης και φθοράς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.