Πολλές φορές αναφερθήκαμε την φημολογούμενη πρόθεση του Δντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης, να είναι υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας, πράγμα το οποίο τώρα πιά είναι ξεκάθαρο, αφού δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του γι αυτό (προφανώς στον Πρόεδρο). Προσπαθήσαμε να τον αποτρέψουμε με τα σημειώματά μας, να είναι υποψήφιος στην Καβάλα, δεδομένου ότι εδώ ο κόσμος ψηφίζει με τις προσωπικές επαφές του υποψήφιου, που ο Μ. Λαζαρίδης δεν έχει.

Το κάναμε γιατί σε κανέναν δεν θα αρέσει ένα στέλεχος πρώτης γραμμής στο κόμμα της Ν.Δ. να ατυχήσει και να μην εκλεγεί, ή να εκλεγεί σε θέση τρίτη ή τέταρτη. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το ζήτημα το έχει συζητήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά βέβαια, δεν το ομολογεί, αφού πρέπει τυπικά να τηρηθούν οι διαδικασίες και να ανακοινωθεί πρώτα από τον Πρόεδρο.

Ωστόσο, εφ’ όσον βάλει υποψηφιότητα στην Καβάλα και εφ’ όσον εκλεγεί χωρίς αρνητικές εκπλήξεις, ελπίζουμε ότι ως βουλευτής Καβάλας θα μπορεί να βοηθήσει τον τόπο. Και θα είναι ευτυχία για την Καβάλα, να έχουμε δυο βουλευτές μας στο Υπουργικό Συμβούλιο, μια και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, νομίζουμε ότι θα υπουργοποιηθεί, όπως βέβαια και ο Μακάριος Λαζαρίδης. Κι αυτό είναι καλό για τον τόπο μας…


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.