Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 εγκαινιάζεται το καινούργιο κατάστημα της JYSK στην Καβάλα, αυξάνοντας το δίκτυο της Δανέζικης αλυσίδας στα 32 καταστήματα στην Ελλάδα. Το δίκτυο της JYSK αναπτύσσεται συνεχώς, σε πλήρη εφαρμογή του αρχικού στόχου των 40 καταστημάτων έως το τέλος του 2020, με βάση το πενταετές πλάνο που εκπονήθηκε το 2015, χρονιά εισόδου της JYSK στην Ελλάδα.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Η Καβάλα αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK, καθώς με τα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος, η Δανέζικη αλυσίδα, που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian sleeping & living) φτάνει, πλέον, τα 32 καταστήματα στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν κι άλλα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά, αλλά και η επέκτασή της, είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον Τύπο, με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο Sandor Szimeiszter, country manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει: «Το άνοιγμα δέκα νέων καταστημάτων στη διάρκεια του οικονομικού έτους που τελείωσε στις 31 Αυγούστου, αποδεικνύει ότι το πενταετές πλάνο επέκτασης της JYSK Ελλάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα τέσσερα πρώτα χρόνια λειτουργίας της JYSK στην Ελλάδα οι πωλήσεις αναπτύσσονται σταθερά ανοδικά, κάτι που δείχνει ότι το επιχειρηματικό μοντέλο και οι εξαιρετικές προσφορές έχουν απήχηση στους πελάτες. Το δίκτυό μας αριθμεί, ήδη, τριάντα ένα καταστήματα στην Ελλάδα κι εκτός του καταστήματος της Καβάλας, πολλά νέα καταστήματα θ’ ανοίξουν τους επόμενους μήνες. Η συνεχής επέκταση του δικτύου είναι σε απόλυτη συμφωνία με τη στρατηγική μας, που είναι να έρθουμε πιο κοντά στους πελάτες, έτσι ώστε όσο το δυνατό περισσότεροι από αυτούς, να έχουν εύκολη και γρήγορή πρόσβαση σ’ ένα κατάστημα JYSK».

Με βάση τα παραπάνω, η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων, για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στην Καβάλα, αυτό το σημείο έχει βρεθεί, στη συμβολή των οδών Σάμου και Κεφαλληνίας. Ο κος Τσιρώνης, retail manager JYSK Ελλάδας, λέει αναφορικά με το νέο κατάστημα: «Οι πελάτες στο κατάστημα της Καβάλας, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK, όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μία ευρεία γκάμα επίπλων, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων, για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος είναι, να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr, αλλά και την υπηρεσία Click & Collect».

Το κατάστημα στην Καβάλα έχει 7 υπαλλήλους. Ο χώρος πωλήσεων είναι, περίπου, 1.000 τετραγωνικά μέτρα. Τα εγκαίνια είναι την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στις 9 το πρωί. Το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σάμου και Κεφαλληνίας.

Σχετικά με τη JYSK GROUP

Η JYSK είναι μία διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα μετράει πάνω από 2.800 καταστήματα και 23.000 υπαλλήλους σε 52 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία, τα καταστήματα ονομάζονται Dänisches Bettenlager-στον υπόλοιπο κόσμο JYSK. Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group, που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 4,7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 3,794 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.