Η διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (Το.Μ.Υ) Καβάλας, που βρίσκεται στην Καβάλα, επί της οδού 25ης Μαρτίου 10 στη συνοικία Άγιος Λουκάς του Δήμου Καβάλας. Η Μονάδα θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (γενικούς ιατρούς και παιδίατρο), νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για άτομα με αναπηρίες. Το ωράριο λειτουργίας είναι από 07:00 έως και 22:00. Η γραμμή επικοινωνίας με τη γραμματεία της Το.Μ.Υ. είναι: 2510830360 και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: tomy_kavala1@4ype-pedy.gr.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00, από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη. Έργο των Το.Μ.Υ., είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό. Ειδικότερα, οι ΤοΜ.Υ. λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.