«Παγωμένο «Χ» με τον Ασπρόπυργο», είναι ο τίτλος ρεπορτάζ σε τοπική εφημερίδα, για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μεταξύ των ομάδων ποδοσφαίρου του Α.Ο. «Καβάλα» και της Ένωσης Ασπροπύργου, που διεξήχθη την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Εκτός από το μέτριο ποιοτικά θέαμα, που χαρακτηρίστηκε και από την απουσία τερμάτων (ο αγώνας έληξε 0-0), σε συνδυασμό με τη χαμηλή θερμοκρασία που επικρατούσε, ο τίτλος παραπέμπει και στον μικρό αριθμό των θεατών που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Αισθητή ήταν η απουσία, κατά την άποψη μας, των οργανωμένων φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες», που δίνουν τον παλμό στην κερκίδα και ενισχύουν ηθικά την ομάδα της Καβάλας. Είναι λυπηρό να απέχουν από το γήπεδο. Θα είναι, επίσης, εγκληματικό, να απομακρύνουν, μερικοί, αυτό τον μικρό «πυρήνα» των θερμών υποστηρικτών του Α.Ο.Κ. από το ποδόσφαιρο. Οι διοικήσεις της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) και του Ερασιτέχνη Α.Ο. «Καβάλα», οφείλουν τον μικρό «πυρήνα» να τον μεγαλώσουν, γιατί οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα φέρουν, πάλι, τον κόσμο κοντά στα τμήματα του συλλόγου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.