-Αποκρατικοποίηση, ή αποστρατιωτικοποίηση; Αυτό είναι (μεγάλο) δίλημμα καρντάσια και όχι αυτό που έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «αυτοπροστασία, ή καραντίνα» για τον Covid-19. Διότι, η καραντίνα, καρντάσια, είναι αυτοπροστασία! Όταν είναι κλεισμένος κάποιος στο σπίτι του, όπως την περασμένη άνοιξη, αυτοπροστατεύεται. Μούφα, λοιπόν, είναι το δίλημμα του Κυριάκου.

-Ενώ, για ρωτήστε τον κόσμο για την αποκρατικοποίηση και την αποστρατιωτικοποίηση. Οι απόψεις θα είναι διαφορετικές, αλλά σε πολιτικό επίπεδο υπάρχει μία συνέπεια και σταθερή «γραμμή», σε οποιαδήποτε πτέρυγα κι αν ανήκουν οι εκφραστές της, πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, το οποίο είναι κατά των αποκρατικοποιήσεων, αλλά για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου θα ψηφίσουν «λευκό», ή «αποχή»!

-Πριν από μερικές ημέρες, ο νταλκάς μερικών ήταν να αποσυρθούν τα τουρκικά πλοία από την ελληνική Α.Ο.Ζ., για να αποκλιμακωθεί η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο. Σήμερα έχουν άλλο νταλκά. Να αποσυρθούν οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από τα νησιά του Αιγαίου!

-Θα παραμείνουν, όμως, οι στρατιωτικές δυνάμεις κατοχής στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, γιατί προστατεύουν τους Τούρκους εποίκους από τους «κακούς» ελληνοκυπρίους. Ενώ, οι στρατιωτικές δυνάμεις στα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται εκεί για διακοπές! Είναι τουρίστες, που φορούν ρούχα παραλλαγής!! Και οι διακοπές πρέπει να τελειώσουν.

-Τα νησιά στο Αιγαίο, καρντάσια, είναι ελληνικό έδαφος. Κι όπως υπάρχουν στρατιωτικές δυνάμεις στην ηπειρωτική Ελλάδα, έτσι υπάρχουν και στη νησιωτική Ελλάδα. Όπως υπάρχει στρατιωτική δύναμη στον ποταμό Έβρο, για να φυλάσσει τα σύνορα, έτσι υπάρχει στρατιωτική δύναμη στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, για να φυλάσσει τα θαλάσσια σύνορα.

-Να δείτε, καρντάσια, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υπογράψει την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, πριν υπογράψει την επέκταση της υφαλοκρηπίδας του, από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.