-Ο Μπάμπης Κουφατζής διατύπωσε σειρά ερωτημάτων περί διαφάνειας και νομιμότητας στην λειτουργία του διοικητικού συμβουλίου της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965. Τα ερωτήματα διατυπώθηκαν δημοσίως στα ερτζιανά κύματα, μιλώντας εκ μέρους των τριών μετόχων της Π.Α.Ε., που είχαν τα ηνία της διοίκησης έως τον περασμένο Αύγουστο.

-Από την μία, το καρντάσι ο Μπάμπης, αμφισβητεί την νομιμότητα της σημερινής διοίκησης και από την άλλη ασκεί κριτική γιατί αυτή δεν έκανε μεταγραφές, γιατί δεν ενημερώνει τους τρεις μετόχους πως θα διαχειριστεί (οικονομικά) την ομάδα και γιατί δεν κάνει την χάρη σ’ εκείνους που επιθυμούν να παραιτηθεί, ώστε να αποκατασταθεί το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς.

-Μπορεί ο φίλτατος Μπάμπης, να καταθέσει εγγράφως τα παραπάνω ερωτήματα και οποιοδήποτε άλλο ερώτημα έχει, για να απαντηθούν από το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Διότι, εκεί που υποβάλλει τα ερωτήματά του, δεν μπορεί να πάρει απαντήσεις. Εκτός κι οι ερωτήσεις του έχουν ρητορικό χαρακτήρα.

-Οι Ανώνυμες Εταιρείες δεν είναι «καφενεία». Έχουν όργανα, δομή και διαδικασίες. Επίσης, η Ανώνυμη Εταιρεία δεν είναι δημοτικό συμβούλιο, επειδή ο Μπάμπης έχει και την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Καβάλας, ώστε οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ασκούν δημοσίως έλεγχο στην παράταξη που διοικεί.

-Στην Ανώνυμη Εταιρεία, το διοικητικό συμβούλιο είναι το «εκτελεστικό όργανο». Εφαρμόζει τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης των μετόχων, στους οποίους λογοδοτεί για την διαχείριση και τα αποτελέσματα της διαχείρισης που κάνει. Εάν θέλουν ο Μπάμπης και οι τρεις μέτοχοι να παίξουν τον ρόλο της αντιπολίτευσης στην Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, με την πολιτική έννοια του όρου, είναι δικαίωμα τους. Οφείλουν, όμως, να σεβαστούν τις εσωτερικές διαδικασίες και την δομή της εταιρείας.

-Ο Α.Ο.Κ. προσπαθεί να σταθεί, πάλι, στα πόδια του και να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αν μερικοί θεωρούν κατάλληλη στιγμή να κάνουν εσωτερική αντιπολίτευση προς την διοίκηση, θα ζημιώσουν την προσπάθεια που καταβάλλεται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάποιοι μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι η ομάδα άλλαξε ιδιοκτήτη κ λειτουργεί με άλλη φιλοσοφία η οποία θα φανεί με το νέο έτος. Απλά να υπενθυμίσω σε όλους αυτούς που αμφισβητούν τον Alex ότι το 2017 είχε ανακηρυχθεί στον Καναδά επιχειρηματίας της χρονιάς. Αφήστε τον ΑΟΚ να αναπνεύσει!!! Μην του στερείτε το οξυγόνο που του στέρησε επί 3 μήνες το παρακράτος του ποδοσφαίρου με τους υποτιθέμενους θεσμούς του. ΕΛΕΟΣ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.