Είναι βουλευτής Καβάλας, ή κυβερνητικός μεσάζων;

0

Ευχόμαστε να μην πέσουν τα βίντεο των συνεντεύξεων Τύπου του βουλευτή Νομού Καβάλας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, στα χέρια του Λάκη Λαζόπουλου, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι θα βρει πολλή τροφή για σάτιρα στις υψηλής τηλεθέασης εκπομπές του.

Πάντως, δεν είναι ότι καλύτερο να αρχίζει η εβδομάδα με μία συνέντευξη Τύπου του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Κι αυτό, γιατί συγχυζόμαστε όχι μόνο από τα λεγόμενα, αλλά και από τον απαθή τρόπο που λέγονται ορισμένα πράγματα.

Όπως, για παράδειγμα, ότι πρέπει οι συνταξιούχοι να αισθάνονται ευγνώμονες, που η κυβέρνηση «αντιστάθηκε» στην τρόικα και θα εξασφαλίσει την ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη, στο αστρονομικό ποσό των τριακοσίων εξήντα ευρώ! Μπερεκέτια αγαπητοί συνταξιούχοι.

Ο φίλτατος Νίκος Παναγιωτόπουλος, θα μπορούσε να ζήσει εάν η βουλευτική του σύνταξη ήταν τριακόσια εξήντα ευρώ;

Μπορεί να μας πει, επίσης, εάν για να πετύχει το (περίφημο) πρόγραμμα της κυβέρνησης για τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας, έγινε περικοπή στη βουλευτική αποζημίωση που παίρνει;

Αναρωτήθηκε, πως μπορεί να ανακάμψει η εθνική οικονομία, όταν κάποιοι βρίσκουν «παραθυράκια» για να βγούνε πρόωρα στη σύνταξη. Κι αυτό γίνεται από τους εννέα στους δέκα εργαζομένους.

Κι εμείς τον ρωτάμε. Γιατί ένας εργαζόμενος να εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο του νόμου, για να βγει στη σύνταξη κανονικά (πλήρης ετών);

Για να «απολαύσει» την πλουσιοπάροχη σύνταξη των τριακοσίων εξήντα ευρώ, ή να μην πάρει καθόλου σύνταξη, έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα;

Είναι πολύ άδικο, τουλάχιστον, να μοχθεί κάποιος σαράντα χρόνια στην εργασία του και όταν έρθει η ημέρα να ξεκουραστεί και να ζήσει καλύτερα τη ζωή του, να μην έχει σύνταξη!

Αλλά και για τον T.A.P., θεωρούμε την άποψη του βουλευτή Νομού Καβάλας περίεργη.

Πρέπει η τοπική κοινωνία, είπε, να αρχίσει τώρα τη διαπραγμάτευση για τα αντισταθμιστικά οφέλη κι ας μην έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της όδευσης του αγωγού.

Αναρωτιόμαστε, ο Ν. Παναγιωτόπουλος είναι βουλευτής Νομού Καβάλας, ή μεσάζων της κοινοπραξίας των εταιρειών που θα κατασκευάσει τον αγωγό;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.