Χωρίς αμφιβολία, το αποτέλεσμα της ανάπλασης στην οδό Πιπίνου και στο μουσείο προσφυγικού ελληνισμού, αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή! Τα φυτά που επιλέχθηκαν, από τον ανάδοχο του έργου, «πνίγουν» το παλιό υδραγωγείο. Για μερικούς ασυνείδητους συμπολίτες, επίσης, το πράσινο στους κοινόχρηστους χώρους της ανάπλασης έγινε χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων και δημόσιο αφοδευτήριο! Στην πυκνή βλάστηση μπορεί να βρει κάποιος πλαστικά μπουκάλια νερού, συσκευασίες αλουμινίου και γυάλινα μπουκάλια μπύρας και αναψυκτικών, διάφορα άλλα απορρίμματα, μαζί με περιττώματα σκύλων, γατών και ανθρώπων!

Καλούμε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και πρασίνου, να «ξηλώσει» αμέσως την αντιαισθητική βλάστηση, να καθαρίσει τα παρτέρια και να φυτέψει νέα καλλωπιστικά φυτά, τα οποία θα αναδεικνύουν το μνημείο. Είναι ευκαιρία να γίνει κάτι και στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, μεταξύ των οδών παλιού υδραγωγείου και Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, όπου η εικόνα είναι επίσης άσχημη.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.