Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία, που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης στη διάρκεια του μηνός Φεβρουαρίου του 2019, στους Νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν21 τροχαία ατυχήματα(2 θανατηφόρα, 7 σοβαρά, 12 ελαφρά) με 27 παθόντες(2 νεκρούς, 2 βαριά και 23 ελαφρά τραυματίες).

Στο πλαίσιο των τροχονομικών δράσεων βεβαιώθηκαν 5.056 παραβάσεις, από τις οποίες οι 1.520 ήταν επικίνδυνες, ως ακολούθως: 975 για υπερβολική ταχύτητα, 153 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη), 113 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 13 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 48 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση, 131 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση, 58 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 6 για αντικανονικό προσπέρασμα, 16 για φθαρμένα ελαστικά, 6 για αντικανονικούς ελιγμούς, μία για παραβίαση προτεραιότητας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.