Στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο 10ο δημοτικό σχολείο Καβάλας και στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Καβάλας, παραβρέθηκε η δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα, το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου 2018, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα. Τον αγιασμό τέλεσε ο μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στέφανος, ο οποίος ευλόγησε τη σχολική κοινότητα και ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καλή και δημιουργική χρονιά. Παραβρέθηκε και απηύθυνε τις ευχές του και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος.

«Απευθύνοντας τις δικές της ευχές, η Δ. Τσανάκα δήλωσε ότι ο Δήμος Καβάλας κάνει ότι μπορεί, μέσω των σχολικών επιτροπών και της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να εξασφαλίσει τις κατάλληλες υποδομές, για την άνετη διεξαγωγή των μαθημάτων και ότι θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους διευθυντές των σχολείων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύπτουν. Ευχήθηκε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά, με προσήλωση στη μάθηση, για ένα καλύτερο αύριο. Στον αγιασμό του 1ου ΕΠΑ.Λ. συνοδευόταν από τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Πέτρο Πετρόπουλο», αναφέρει, επίσης, το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.