Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Εταιρική κοινωνική ευθύνη/περιβαλλοντική μη χρηματοοικονομική λογιστική-εναρμόνιση με το νόμο 4403/2016», από 1 Φεβρουαρίου έως και 1 Απριλίου 2021. Απευθύνεται σε πτυχιούχους οικονομικών σχολών (λ.χ. οικονομικών, διοίκησης επιχειρήσεων), περιβαλλοντικών σχολών (λ.χ. μηχανικών περιβάλλοντος, περιβάλλοντος και διαχείρισης φυσικών πόρων) τμημάτων κοινωνικών επιστημών, πολιτικών επιστημών, κοινωνικής διοίκησης, κοινωνικής ανθρωπολογίας και σε επαγγελματίες οικονομολόγους, λογιστές, περιβαλλοντολόγους, νομικούς και σε απόφοιτους λυκείου με επαγγελματική εμπειρία σε τομείς λογιστικής, ή χρηματοοικονομικών.

Υλοποιείται εξ αποστάσεως με διαλέξεις τα Σαββατοκύριακα και με την μέθοδο της ασύγχρονης διδασκαλίας τις καθημερινές. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση οδηγεί στην απόκτηση πιστοποιητικού εξειδικευμένης επιμόρφωσης 200 ωρών που αντιστοιχούν σε 15 πιστωτικές μονάδες/ECTS. Υποβολή αιτήσεων: από 27/11/2020 έως και 17/01/2021. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://my.kedivim.duth.gr/index.php?r=onlineadmission/registration/index (υποβολή αίτησης εκπαιδευόμενων → ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ). Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.