Δ. Μανίτσας: «Οι χώροι ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου Θάσου επιβάλλεται να είναι στην καλύτερη κατάσταση»

0

Το δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου, στο πλαίσιο ενεργειών με στόχο τον εξωραϊσμό των χώρων ευθύνης του, πραγματοποίησε τις ακόλουθες παρεμβάσεις: α) Για πρώτη φορά, απέκτησε μηχάνημα χώρου πρασίνου, για τον καλλωπισμό των χώρων πρασίνου, β) προχώρησε στην αντικατάσταση των ιστών φωτισμού, ύψους 15 μέτρων και των φωτιστικών σωμάτων, με καινούργια τύπου LED, γ) αντικατέστησε τον ναυαγοσωστικό πύργο στην βραβευμένη με «γαλάζια σημαία» ακτή «Λιμανάκι Θάσου».

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου, Δημήτριος Μανίτσας, δήλωσε τα εξής: «Ο εξωραϊσμός και ο καλλωπισμός των χώρων πρασίνου των περιοχών ευθύνης του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, είναι υποχρέωσή μας προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Θάσου. Οι χώροι ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου, είναι η πρώτη και η τελευταία εικόνα του επισκέπτη στον τόπο μας κι αυτή επιβάλλεται να είναι η καλύτερη. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.