Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Νέστου ενημερώνει τους δημότες ότι, δόθηκε εντολή στην κατασκευάστρια εταιρία του έργου με τίτλο: «Αποχετευτικό δίκτυο Κεραμωτής-Χαϊδευτού», να διακόψει προσωρινά τις εργασίες στο δευτερεύον δίκτυο ιδιωτικών παροχών και να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου.

«Σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση του έργου, η νέα διαδικασία που έκανε η προηγούμενη διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. το 2018, όταν επαναδημοπράτησε το έργο, προέβλεπε από το συνολικό ποσό για την ολοκλήρωση του 1,9 εκατ. ευρώ, το 1,2 εκατ. ευρώ να πληρωθεί από τους χρήστες κατοίκους. Αυτό το 1,2 εκατ. ευρώ, η νέα διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. ανακοινώνει ότι έχει καταφέρει να πληρωθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από δημόσια χρήματα και δεν θα το επιβαρυνθούν οι δημότες, αφού το κόστος ανά κτήριο, κατά μέσο όρο, είναι 4.000 ευρώ. Το έργο στον οικισμό Κεραμωτής θα ολοκληρωθεί μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου», αναφέρει δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.