Ο δήμαρχος Δοξάτου, Δημήτρης Δαλακάκης, επιμένει στις εμπρηστικές δηλώσεις στο ζήτημα της υδροδότησης της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, με έργο που θα κάνει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τον Διαδριατικό αγωγό (Trans Adriatic Pipeline). Σε τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε δήλωσε τα εξής: «Ο Δήμος μας έχει λειψυδρία, η Καβάλα παίρνει ήδη, εξαιτίας της Χούντας, υπερποσότητες νερού από τις πηγές μας. Τα αντλιοστάσια μας, από την υπερπροσπάθεια υπεράντλησης, χαλούν συνέχεια και υπερκαταναλωνούν ρεύμα… Και ποιος πληρώνει το λογαριασμό εδώ και 40 χρόνια; Μα φυσικά, οι κάτοικοι του Δήμου Δοξάτου, με τους λογαριασμούς ύδρευσης.

Και τώρα, έρχεται ο Δήμος Καβάλας, ο Τ.Α.Ρ. και ο υπουργός Σταθάκης και ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ να πάρει ΚΙ ΑΛΛΟ νερό η Καβάλα. Η Καβάλα έχει 100.000 ψηφοδέλτια, ο Δήμος μας μόνο 15.000. Άρα, ας χρυσοπληρώνει το νερό ο κάτοικος του Δήμου Δοξάτου κι ας μην έχει νερό να πιει και ας χτυπάνε αέρα οι αγροτικές γεωτρήσεις… Ωραίοι δημοκράτες! Όλα για τις ψήφους… Που να είχατε και τανκς κύριε υπουργέ…

Δεν μασάμε από Χούντες όμως, ούτε ο ίδιος, ούτε οι δημότες μου. Ορκίζομαι ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι κε υπουργέ. Φέτος, θα είναι η τελευταία φορά που χρυσοπληρώνουν το μάρμαρο οι κάτοικοι του Δήμου Δοξάτου. Δεν θα μας λυγίσετε. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.