Δωρεά εκατό (100) βιβλίων στο 2ο δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου πραγματοποίησε ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, αντιπροσωπεία μελών του ομίλου επισκέφθηκε το σχολείο στις 8 Μαΐου 2019 και παρέδωσε βιβλία με ύλη για παιδιά δημοτικού. Λίγες ημέρες πριν, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, ανακαίνισαν μία από τις αίθουσες του διατηρητέου σχολείου (από το 1906) και τα ράφια της θα φιλοξενήσουν τα βιβλία που τους πρόσφερε ο όμιλος.

Η πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, Άννα Παυλίδου, ευχαρίστησε τη διευθύντρια του σχολείου, Πέννυ Θεοδωρούδη, τη γυμνάστρια, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, για τη συγκινητική υποδοχή και τους συνεχάρη, για το υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό έργο που παράγουν. Ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας, θα συνεχίσει να συγκεντρώνει βιβλία, με σκοπό να εμπλουτίζει βιβλιοθήκες εντός και εκτός του Νομού Καβάλας.
Στις 9 Μαΐου 2019, επίσης, μέλη του ομίλου έκαναν μία ακόμα κίνηση αλληλεγγύης, προς τον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Καβάλας. Παρέδωσαν μία σημαντική ποσότητα σε πλαστικά καπάκια, για αγορά αναπηρικού αμαξίδιου. Η δράση άρχισε επί διοικήσεως Βασίλη Μακρή και τελείωσε λίγο πριν λήξει η θητεία της νυν προέδρου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.